Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ambar Ortaokulu

Telefon : 0412 425 52 61
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bismilambarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ambar Mahallesi, Bismil, Diyarbakır
VİZYON : Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk Ilke ve Inkılâpları ile Milli Eğitimin temel amaçları dogrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslararası standartlar dogrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yasadiği Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
MİSYON : Bizler, yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber ana sınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek, öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider, nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :14
Öğrenci :228
Derslik :8
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 07:10-12:50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmen servisi bulunmamaktadır.Öğretmenler kendi özel arabaları ile okula gitmektedir.
Ulaşım : Diyarbakır il merkezinden günün belli saatlerinde okulun giriş çıkış saatleriyle uyumlu olmayan tren seferleri bulunmaktadır.Bismil ilçe merkezine nadiren dolmuş bulunmaktadır. Ulaşım genel olarak özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bismil ilçe merkezine uzaklığı 13 km dir. Diyarbakır il merkezine uzaklığı yaklaşık 45 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :